Business Rooms

Where business meets pleasure!

bobbies Wemmel, vergaderruimtes

 

 

 

Vermijd je liever de drukte rond Brussel? In bobbies kun je werken weg van alle drukte. Verlies jezelf even achter je computer, ontmoet collega's tijdens de lunch, of spreek af met je gehele team in een van onze vergader ruimtes. Met de gratis WiFi en lekkere koffie ben je bij bobbies op de juiste plek om je doelen te bereiken.

Vergaderzalen

Pax

Zaal Pax is de ideale vergaderruimte voor grotere groepen. Het is een erg ruime en lichte vergaderzaal die is uitgerust met de modernste technieken om te vergaderen op niveau.

Bobbies Restaurant & Bar Wemmel | Vergaderzaal Pax
Pax

Arbre Ballon

Bobbies Bar & Restaurant Wemmel | Vergaderzaal Arbre Ballon

 

 

 

Zaal Arbre Ballon is de ideale vergaderruimte voor wie wil vergaderen in een kleinere groep en toch wil genieten van de technische faciliteiten die u in de regel in de grotere vergaderzalen vindt.

Arbre Ballon

Belle Vue

 

 

 

Intiem vergaderen op locatie met uitstekende faciliteiten in een professioneel Business Center? Dat kan in Zaal Belle Vue van Bowling Stones Brussel. Deze vergaderzaal met een capaciteit van 10 tot 15 personen biedt u 3 mogelijke opstellingen.

Bobbies Restaurant & Bar Wemmel | Vergaderzaal Belle Vue
Belle Vue

Bon Coin

Bobbies Restaurant & Bar Wemmel | Vergaderzaal Bon Coin

 

 

 

Zaal Bon Coin is het toonbeeld van een flexibele vergaderruimte. Afhankelijk van de opstelling is een capaciteit van 35 tot 100 personen mogelijk. U vergadert of houdt uw seminarie in uitstekende technische omstandigheden en geniet van onze ervaring en expertise.

Bon Coin